« Så bra!! | Main | Nu börjar alla bitarna falla »

01/20/2010

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83453c38a69e20120a7f31ba3970b

Listed below are links to weblogs that reference Att blogga eller inte..:

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Vilket intressant inlägg. Kul att du fortsätter blogga. För mig är du inspirerande. :)Haha, rolig slutkläm där. =)


Gillar din Blogg Malin, tycker att du är inspirerande. Jag vill också tro att den enskilda människan kan bidra till förändringar i världen!

”Be the change you want to see in the world” – Gandhi

Har du någon mer info om din Yogakurs?

Önskar dig en trevlig kväll!
/ E

Åååå bästa Malin, jag blev i nån sekund lite orolig över att du skulle sluta blogga när jag läste ditt inlägg men förstod ganska snabbt att nej, nej Malin låter sig inte slås ner av nån som inte känner henne och bilda sina egen uppfattning och sanning av Malin. Glad blev jag igen. Jag bli så inspirerad av dig och du ge mig styrka varje dag. Tack! Tror verkligen att den enskilda människan kan bidra till förändringar. Puss på dig!

Vad underbart att Du vände och vred på alltsammans....och vips så fanns det en sanning som faktiskt lär oss alla någonting. Även om det i det här fallet var någon som gjorde dig ledsen så gav det Dig och oss nått att fundera på. Ofta slår det mig att jag själv reagerar på vad folk säger eller gör...och nästan lika ofta måste jag påminna mig själv om att det är min reaktion som blir mitt problem. Inte det nån sa eller gjorde egentligen utan känslan som kommer till mig. Min egen tanke och känsla kan jag påverka. Det andra gör och säger kommer jag aldrig kunna styra. Visst är det intressanta funderingar? man kan vrida och vända...och man kan bli lätt knasig..men ändå är det inspirerande att arbeta med sig själv.
Avslutar med att önska alla en trevlig natt...och Du Malin. Tror inte så många av Dina bloggläsare känner Dig på riktigt. Var glad för det. Du ger till oss och vi bjuder tillbaka ibland när andan faller på. Det är fint så...Det räcker så...Jag tycker inte alltid som Du...jag ser inte alltid blommorna från Din sida av vasen...Men jag gillar att vi kollar på samma blommor. För mig räcker det bra så...Kram

Du har massor att ge och vi är många som njuter av dina ord varje dag. Jag är så otroligt glad att du fortsätter blogga.

//Maria

Så otroligt välskrivet o sant!

Inspirerande!

Det är lika läskigt att vara såutlämnande vare sej man är kändisbarn eller inte, men jag mpste söga att du ör SÅ inspirerande och verkar vaar enunderbar människa Malin!

Jag hade väl ingen speciell tanke om dej, innan jag såg "det okända" när du var programledare, men då började jag gilla ditt lugn och hur mysig du verkade. Nu ser jag dig inte alls som en offentlig person, utan "bara" en människa som inspirerar,delar med sig och har Mycket liknande tankar som jag. En kvinna,en mor,en syster,en gudinna som oss alla andra! i det lilla och det stora! Namaste´Malin, iA

Fina du!
Hur du ska göra med bloggandet måste du känna själv, men jag..........hoppas att du fortsätter. Jag gillar din blogg och har följt den sen i somras. Du verkar vara en härlig, jordnära och inspirerande tjej!
Kram, Heléne

Tack Malin!
För att jag får ta del av dina tankar och din syn på livet!!! Du inspirerar mig och säkert många fler. Tack för dessa underbara ord i detta inlägg önskar dig lycka till med allt!
Många varma kramar i vinterkylan, Carina

Klok beslut..
En gudinna i verkligheten är sympatiskt å inspirerande. Även om det kan blåsa ibland. Det är väl bara att tacka för insikterna du fick av hennes kommentar...

Blev lite nervös att du skulle sluta blogga.... Vill inte läsa blondinbellas eller kenzas bloggar. Vi BEHÖVER någon som DU; lite äldre (bara lite), mycket mer livserfarenhet, mycket mer självinsikt osv.....och jäkligt duktig på att blogga!
Kram Malin

<3<3<3 hade så många tankar jag tänkte skriva..sååå vips for de iväg...
kram fina kloka du:)

Härligt att du fortsätter att blogga!
Det är så få bloggare som vågar ge ett sådant svar som du just gav. Utföra ett resonemang och komma fram till något som både du själv och vi andra kan lära oss något av.
Ja visst är du en offentlig person men för det får ingen tro att det därför är OK att använda dig som slasktratt.
Lyssnar nu på Stefan Einhorns ljudbok "Konsten att vara snäll" och jag håller med honom, det spelar ingen roll av vilken anledning man är snäll (för egen vinning, höja sitt ego etc.) det viktiga är att man ÄR snäll och utför goda handlingar för det ger ringar på vattnet.
Fortsätt med ditt fina budskap för det känns som att vi är många som verkligen uppskattar dig och dina tankar.
Kram Carina

Det mest märkliga hände nu när jag läste din blogg...(jag läser den varje dag och tycker att den och du är otroligt inspirerande) nu när jag läste den så hördes det som det var din röst och inte min som läste den, det har aldrig hänt förr...varken på din blogg eller någon annans som jag läser. För mig betyder det att din blogg och dina inlägg är träffande, jag hoppas verkligen att du fortsätter.
Kram Anna-Lena

Du är fantastisk !
Som vände på denna människas ...
Ja som tyckte så mycket utan att igentligen veta alls, hoppas hon läser nu i efterhand ser hur illa hon gjorde dig & tänker sig för nästa gång.

Du har gett mig så mycket du vet inte vem jag är, bara en bloggföljerska vän På FB men jo jag lär mig att verdera mitt liv på ett annatvis & endel pga av dig.
Hoppas du orkar fortsätta, men en ide & tanke ?
Kan du inte blogga och som en bloggerska Sanna man inte kan spy galla till.
Bara dela med dig av det du vill, tror endel människor mår bra av att kasta skit på andra, eller jag vet inte.

Läser som jag brukar & håller tummarna för att du orkar fortsätta.

Varma Kramar
Lollo Down Under

Malin. Du ger så mycket kraft o tröst när det behövs. Älskar din blogg, följer den slaviskt o återberättar ibland för andra alla kloka saker du har präntat ner. Min man frågar ibland: Å hur har Malin det då...Bara bra, svarar jag oftast:)
Kram/Pia

Kändisbarn el inte....för mig är Du en fantastisk förebild som inspirerar och ger mig kraft. En lysande Yogainstruktör, författare, inspiratör, ängel och medsyster i en samma strålande stjärna.
Du uttrycker sån passion, ödmjukhet, integritet och närvaro i dina texter som påverkar oss andra, vilket genererar, mycket och starka känslor.
Det är själva poängen med din blogg anser jag....uttrycket för alla känslor.
Jag blir starkare av att läsa om dina erfarenheter, som jag känner igen mig i månt o mycke, och jag får energi , lust och eftertanke.
Jag ser mig själv i dig...
Fortsätt du, att alltid vara äkta och sann mot dig själv. Reflektera över andras åsikter och synpunkter men....Om andras värderingar krockar med dina, ska De inte vara kvar utan söka sig vidare.
Du skall definitivt inte lägga ner!
Är du trött på oss.....vila någon dag från bloggen....reflektera och återkom!

Krrrrrrraaam och önskar en underbar dag!
//Anette <3

Du är fantastisk! Tro inget annat! Du har åtskilliga gånger gett mig energi och tankvärda funderingar! Jag har rek din blogg till min dotter. Vad kan jag mer säga...Sin dotter önskar man det bästa! Kram på dig! Ewa

Jag känner inte dig visste inte alls att du var kändisbarn(har inte bott så länge i ditt land och har ej koll på alla kändisar och icke kändisar).
Jag började läsa din blogg efter en väns rekomendation. Jag kan säga att jag har blivit beroende av starta min dag med att läsa din blogg. mest för hur du tänker och analyserar. för ett tag sen en arbetskamrat har sagt många elaka saker om mig, fortfarnde kan jag ej förstå hur en männska kan vara så elak att går över alla gränser bara för att "vinna" över en kollega. i många månader har jag ältat detta och arg på mig själv, varför jag tillåte att hon ska vara i mina tankar dag efter dag... men till slut det var du genom din bloggande(idag) som gav mig svaret, det är hennes saning och kanske jag ska helt enkelt acceptera detta. jag kan ej ändra det men jag kan ändra mig själv att inte tillåta att hon ska kryper under hela mina tankar och vardag.... Malin jag är inte så naiv att tro att en männsika kan ändra hela världen men jag vet att om man har kunnat ändra bara en männsika har man lyckats.du inspirerar och du har något att förmedla. du vänder på mina tankar och du säger att "man inte ska ge upp sina drömmar". fortsätt med din budskap. och tro inte att alla kommer uppskattar din blogg vi läser detta utifrån hur vi själva mår.jag hoppas att detta inte ska vara ett press på dig du får sluta när du vill. men om vi bor i ett samhälle att man är så avundsjuk på varndra, att man är bara ute efter andras fel och brsiter att vi tömmer varndra på energi och kraft då är det synd att någon som du ska sluta med sina budskap. vi behöve flera som du, så jag ser framemot att fortsättaläsa dina kloka ord!

Du ger massor av Energi och klokhet , jag tror många av oss känner igen sig i dig...

Vissa jobbiga människor på jorden har vi fått för att vi skall lära oss något om oss själva ( enligt Kaj Pollack )
det tror jag på ..

Svaret på din fråga lyser som den klaraste stjärna i mörkret - klart du ska fortsätta blogga! Som alltid när jag läst dina inlägg får jag en varm känsla i mage och hjärta. Klokskap när den är som bäst!
BAMSEKRAM!

Du ger sååå mycket! Och med tanke på alla kommentarer du får, så vet jag att jag inte är den enda som tycker det. Fortsätt var den du är - och snälla fortsätt blogga!! Om det är det DU vill förstås...
Må så gott!
KRAM!

Hej Malin!

Jag läser din blogg varje dag sedan några månader tillbaka några månader tillbaka och jag blir lika inspirerad och glad i själen varje gång. :)

Jag hoppas verkligen att du inte lägger ner bloggen för jag förstår när jag läser andras inlägg att du behövs.
Det är inte lätt att vara en offentlig person för med detta kommer inte bara vänliga ord utan även "påhopp" i olika former.
Visst kan man bli ledsen över andras hårda ord, men jag hoppas att du struntar i detta och låter det bero. Detta är DIN blogg och DINA tankar. Varken jag eller någon annan kan säga att du skriver eller gör fel saker. Alla är vi olika och det är ju det som är så intressant med att vara människa.

Kör på Malin för vi är många som vill fortsätta att läsa dina vackra ord! :)

Namaste

//Carina

Känner så väl igen ditt sätt att tänka Malin! Hela tiden är jag på mig själv och tänker "har jag bekräftelsebehov?"och det ena med det andra. Men vi är ju här och har en mänsklig upplevelse, så det är klart att vi har ALLT det där som det innebär att vara människa, och det är inte dåligt för det. Bara man ser och accepterar sin mänsklighet, typ. Din blogg är ngt väldigt BRA. Det hade känts mera självgott om du dragit in din blogg. För att upp nå ngt måste man utstå mkt obehag och besvikelser. Jag tror att vi kan förändra!! Just nu är jag inne i en svacka i mitt liv och har svårt att se och acceptera allt vad det innebär att vara människa.. Din blogg ger hopp och tröst.

Kram m

Du är klok som en bok, känslig som en skör blomma för frost..

Forsätt ge oss som "hör" dig, av dina tankar, låt dig inte nånsin bli golvad av de fåtal som inte gör det, dem finns runt oss oavsett vad och hur vi än gör o förklarar oss.
Klart du tar illa vid dig när du blir missförstådd, allt annat vore konstigt, så jag blir glad när du vänder på allt så du kommer ut på "andra sidan" o hoppas av hela mitt hjärta att du forsätter...

Ge gott, få gott..
Namaste.
Nette


Det är redan 23 kommentarer om att du ska fortsätta blogga.

Vi är dina soldater Malin även om alla inte kommenterar och du har fler soldater som vill försvara dig än du tror.

Vi är soldater utan vapen men vi vet hur man försvarar ändå.

The comments to this entry are closed.