« " Min uppgift är ej | Main | Oj vilken söndag! »

01/31/2010

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83453c38a69e20120a834ca6c970b

Listed below are links to weblogs that reference En dag med Yoga i Malmö:

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Trots jobbiga känslor i kroppen och en oro i själen sitter jag på bussen på väg till göteborg. Ska vara publik i bingolotto ikväll...Malin du är väl där med??? Jag hoppas det :)
Jag har sett framemot denna kv så har bestämt mig för att jag ska klara det sen få det bära eller brista.
Du är värdefull Malin,Love you!!
Kram Sandra.E

Peppar, peppar, ta i trä ... vi har ej vaccinerat oss!!!

Sönerna på gymnasieskolan var de enda i sina respektive klasser (om 30 elever vardera) som tackade nej till vaccination, och de blev betraktade som GALNINGAR!!! Själv har jag fått utstå många anklagelser, för att ej ta ansvar för mina medmänniskor etc etc, pga mitt ställningstagande till att INTE vaccinera mig (sönerna fick faktiskt bestämma själva om de ville eller ej!)!

Nu hoppas jag att det värsta är över - för både oss och alla de som faktiskt vaccinerats!

Vi har valt att ej vaccinera våra barn under uppväxtåren automatiskt, utan har tagit ställning varje gång och GJORT AKTIVA VAL om de skulle eller inte skulle vaccineras!

Måste man göra allt som "storebror" säger? Kan vi inte tänka och agera själva ...?
//

Sandra E!
Ger dej en styrke kram innför kvällen!
<3
Eva

jaha? så du har en blogg! Den får man kanske ta o följa. I will!

Intressant :)

God morgon Levnadskonstnären!
Blev så varm i Hjärtat när du strålade igenom min Tv i går kväll:)
Skrattade så gott när du o Lotta Yogade! Mysig stund!

Namaste
Eva

Tack snälla Sandra för Kramen!!

Åh...sockerdetoxa är ju så jäkla svårt! Har du inte några tips på frukostmat som är det absolut svåraste målet att äta utan varken kolhydrater el fruktsocker!
Jag börjar ju så tidigt och vill gärna dricka min frukost i form av smoothie och i den har jag ju både bär och havregryn.
Jag har svårt att äta ägg varje morgon!
Kramis
//Anette <3

Tack Malin för en underbar föreläsning och er paryoga på lördagen. Det var verkligen en häftig upplevelse att hänga där upp och ner. Vi kommer fler gånger...
Kram Carina

Visst är detr OTROLIGT intressant det här med hur lättpåverkade vi är. Min sambo är med inne på det här med 9/11 och har läst hur mycket som helst. När han började prata med mig om det, tex att det kanske inte ens var ett plan som flög in så sa jag. Säkert! Men när man börjar sätta sig in i det mer och mer så börjar man förstå. Och jag tror verkligen att det var så. Inga plan. För det finns så mycket som pekar på det. Som du säger. Allt handlar om pengar. Hemskt

Fast om inte jag missminner mig så visades faktiskt bilder på nyheterna från Pentagon. + min man hade en arbetskamrat som passerade på motorvägen utanför när det hände.

De här människorna som tror!?! att USA s regering står bakom katastrofen 9/11 tillhör de samma gäng som förnekar Hitlers och Tysklands vansinnesdåd mot judarna under 2:a världskriget, de som påstår att det inte har funnits några koncentrationsläger?? Farliga saker och helt obegripligt hur vissa väljer att på omarbetade versioner av saker som bevisligen har ägt rum. Helt obegripligt.

The comments to this entry are closed.