« Fotboll = manlighet? | Main | Får man tycka att man är snygg?? »

2006-07-02

Comments

Saskia Krüger

Hej Catharina,ja,det där med glädje i största allmänhet!Det gäller att lära sig se det stora i det lilla!
Jag har en väldig ansträngt budgett pga min förtidspension med en obefintlig ATP när den gällde,men jag har aldrig varit för stora saker vad gäller märkeskläder eller status prylar.
Jag har fått eller hittat i 2:a-handsaffärer mina saker.
"ärvda"kläder kan man piffa upp med liet broderier,band,virkade picot kanter,och gamla skjortor som har trasiga ärmar?Klipp bort ärmarna och virka en kant runt ärmhålarna och du har en väst!På så sätt kan du ha olika möjligheter at combinera för väldigt lte pengar och lite kreativt arbete!
Man behöver bara använda fantasin för att hitta glädje ämnen i sådana saker som andra inte längre anses ha någon värde eller hade tröttnad på.Använd textilier att piffa upp gamla soffor /fåtöljer,och på så sätt sätta ditt egna prägel precis som du vill ha det,istället för att ha det som alla glossiga tidskrifter/tidningar vill att man ska ha det!
Det finns så mycket kul att hitta på för lite pengar eller nästintill gratis!Jag ville bara tacka för denna blogg,för den sätter igång energi till att sätta igång med nya ideer!Tack för det!

Mahan Fathi Moin

Hej Catharina!
Gud va härligt att läsa din blogg i Levatidningen nr 7!
Tack, det behövs fler människor som du som kan uttrycka sig på ett sådant vist sätt, jag tar dina ord väldigt djupt och håller med dig till 100 %. Fick nya tankeställare och bekräftelse för mina egna teorier.
Tack!
Mahan Fathi Moin

The comments to this entry are closed.