« Är det någon som vet | Main | Idag är det Muse och Uprising känsla i fröken Berghagen »

03/29/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Tack för en fantastiskt härlig yoga idag! Du är en mkt bra yogaledare och jag har lärt mig mycket nytt som jag kommer att praktisera sen på egen hand. Ja du, råkosten är inte att leka med, är överlycklig att jag inte delar varken rum eller toalett med någon annan! Nu ska jag och Agneta se på Saltön! Ha en go kväll vi ses i morgon!

Hi hi hiii....ja herreje :D
Jag önskar ändå jag kunde vara där på yogaläger med dig och alla andra sköna typer där uppe!
Jag skulle verkligen behövt det nu...jag har kört fartfylld och befriande spinning varvat med kraftfullt, lustfyllt måleri hela helgen...jag är trött men lycklig. Nina Jacuccis kurs i Vedic art, "Art from the heart", är bland det bästa jag någonsin gjort. Kändes som att komma hem... Målade bla en Ängel omfamnandes ett stort rött hjärta...mmm är det lycka eller? Kärlekstavla till min dotter, en lugn grönskande ö i universum till min vackra man och en kärleksfull färgexplosion i kosmos till min fina son blev slutresultatet i alla fall :o)

Åhhh Malin...Jag skulle önska en kombinerad yoga-/målar kurs! Tänk...yoga på morgonen, måla hela fm, sedan yoga på em, vila och måla lite till på kvällen igen....vilka energier!!! Vad säger du? Du & Nina....som två små skogsrån som lär ut sina trollkonster...magiskt vore det***

Men nu i stugan...se det positiva i det hela....det ju ändå bara grönsaksväder....tänk om det varit köttbuffé?
Då kan man tänka att det hade kunnat bli lite problem att somna ;o)

Kärlek
//Anette http://www.youtube.com/watch?v=dHyR4ZzA2R0

The comments to this entry are closed.