« Chanel | Main | Friska morgonkyss!! Lite sval möter »

03/30/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Hej Malin!

Jag läser din blogg ofta och tycker den innehåller fina och kloka tankar. Jag undrar lite över några saker. Det vore intressant om du ville dela med dig dina tankar om det.

Jag undrar varför du väljer att synas i media? Jag har genom åren sett dig i otaliga tv-program, på senare tid t ex bingolotto, förkväll,kattis och comapany, efter tio, gokväll osv och intervjuer och på omslaget i tidningar.

Vad är det som lockar med att vara med där? Jag vet att du är född in i kändisvärlden. Men du gör ju ett aktivt val när du tackar ja till att synas i intervjuer. Är det viktigt för dig att synas? Att fortsätta vara en kändis?

Du skrev nån gång i ett inlägg att du hoppades att du kunde inspirera människor med det du gör. Men de intervjuer jag sett handlar ju om ditt liv, karriär att växa upp som du gjorde, inte så mkt inspiration i dom intervjuerna. Till syvende och sist kan man väl inte förneka att det handlar om ett behov av att synas. Jag menar inte att kritisera. Är nyfiken.

Jag undrar en annan sak som har lite med kändisgrejen att göra. Du jobbar ju som yogalärare. Jag antar att du får mkt jobb just för att du är Malin Berghagen. Ett känt ansikte lockar folk. Du får säkert mer betalt än andra yogalärare för att du är känd och ett "varumärke". På Orbadens hemsida såg jag förut att det kostar mer att yoga med dej än annan yoga dom har där.

Är det etiskt rätt att ta mer betalt för att man är känd, än vad normaltaxan är för en yogalärare?

Hur ser du på att få mer betalt för att du är kändisen Malin Berghagen, istället för att beräkna lönen i tiden man faktiskt arbetar?

Vore intressant med dina åsikter. Ha det fint!

Hi hiii….på min gata där jag bor ligger det två st olika "Ross" hus….vet inte om jag håller med om att det är de snyggaste husen som finns?
De är lite för rena och vita för vår miljö…passar kanske bättre vid medelhavet.
Jag gillar lite äldre modeller med charm och knakiga trägolv :o)
Det vackraste hus jag sett ligger i Nynäshamn…det är ett jättestort, mjukt chokladbrunt hus med spröjsade fönster, knutar i mossgrönt och en väldig massa vinklar och vrår.
Huset har ett tornrum och flera verandor med franska glasdörrar och på en av dessa står en gammal sliten trägungstol. Många blyinfattade och mönstrade färglasfönster i div olika storlekar. Trädgården är vildvuxen med en o annan ek där en hängmatta gungar över ett hav av sommarblommor….det är sååå vackert!
Förstå att inreda med vackra lapptäcken, plädar, ljus, lyktor, Tiffanylampor mm mm och hänga upp en gunga i takstolen…
Så skulle Du passa att bo :o)
Huset skulle kunna vara taget ur tex filmen "Det vänliga spöket Casper"….minns ni….mmmm….underbar film som jag och mina barn älskat högt.
http://www.youtube.com/watch?v=GbS0jdlxrzc

Eller tagen ur roliga filmen Hocus pocus med ljuvliga Bette Midler….
http://www.youtube.com/watch?v=uIaBFQTRiXs

Jajamensan….börjar kännas att det är skärtorsdag i morgon…hi hi hiiiiiiiiiiii ;o)
Påskpussar och häxtjut***
//Anette <3

Gud vad du är härlig Anette!
Skrattar o myser gott !
<3<3
/Eva

Tack Eva :D
Krrrrrrraaaaaaaam till dig!
//Anette <3

Hej Helena!
Måste bara få kommentera din kommentar. Malin är den mest osjälviske person jag någonsin träffat. Och jag kan säga att jag träffat väldigt mycket människor under mitt liv.
Vi var 9 stycken cancersjuka som gratis fick tillbringa en helg med Malin och hennes vänner. Detta blev möjligt tack vare Malin, Cancerhjälpen och hennes vänner.
Kan bara säga att den mediabild du har av henne inte stämmer.
Du kan läsa om helgkursen på min blogg, www.annemarili.blogg.se även på mammacancer.blogspot.com
Kursen var den 5-7 mars.
Malin har ju också skrivit om helgen i bloggen.
Kram
Anne Mari


Meh Helena...kanske kostar det mer på Orbaden för att hon, utöver sin egen formidabla skicklighet, även bjudit in Världens bästa afroinstruktör Cecilia Gustavsson och mmmagnifika Yogisen Magnus Lindroth till sina helger!
Glad påsk!
//Anette <3

Helena:

Man kan inte jämföra kurspriser förrän man vet vad som ingår i dom olika alternativen.
Jag har själv kurser (ej yoga) så jag vet att priserna skiljer sig men också kvalité och framför allt omkostnader så i slutändan kan den dyraste kursen vara den minst lönsamma.

Glad Påsk till er alla och hoppas solen ska lysa på er hela helgen!

Sen kanske det kan vara så att Malin använder/utnyttjar sitt kändisskap till att få göra det hon vill och inspirera andra människor?

Nu sitter jag här o blir full i flin! Vad roliga vi är,vi som är lite "stammis" här inne:) Gud nåde den som frågarsätter "våran" Malin!:) Direkt är vi där och försvarar...ja,hela registret:)
Kände likadant när jag läste i morse att jag ville slänga in nått :) Sen satte jag mej på t banan o började skratta:):)
Ja ,hur det kan va:)
Malin själv kanske bara känner "det där orkar jag inte äns gå in på,kändisskap eller dyrare yoga.Det finns annat att lägga fokus på"

Nog sagt om detta för den här gången:);)

Jag älskar denna blogg o allt mysigt den ger<3!

Påskpussar!
Eva

The comments to this entry are closed.