« Solen kikar fram på Gildas | Main | Våååååårmorgon och vitsipporna börjar resa »

04/29/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Ja, så är det...och jag förstår hur du menar men samtidigt så är det ju fruktansvärt jobbigt och svårt att helt släppa taget och inte försöka påverka när det är någon som man vet verkligen skulle behöva förändra sitt beteende för sin egen skull. Så...med respekt och extrem envishet så kan man påverka...tänk...en förändring och det är ett mirakel. Jag menar inte att man ska offra sig själv utan precis som du säger, vägleda och inspirera....uppmuntra...sporra!
Jag har själv väldigt svårt att ge upp...jag ger faktiskt aldrig upp när jag tänker efter...undrar om det beror på att jag upplevt mirakel i min närhet? Hm?
För jag vet...om jag önskar något riktigt riktigt hårt så sker under, jag måste bara ha tålamod, men det sker...om jag verkligen har bestämt mig! Tror inte heller att det handlar om att "rädda" någon...mer en kraft som säger vad som ÄR rätt...och förstås massor med kärlek kärlek kärlek :D
Jag är inte rädd....och jag slåss...allt jag har....men utan knutna nävar.

http://www.youtube.com/watch?v=98aY8WDD1rc&translated=1

Godnattkram och mycket kärlek <333
//Anette <3 som inte kan sova...

Fick själv just denna fråga för någon månad sedan i ett ledarskapsprogram: - "Vem är dina fiender?"
Mitt svar blev att jag inte känner att jag har några fiender. Detta svar var mycket provocerande för frågeställarna och deras bedömningen var att jag har dålig självinsikt som inte tror att jag har några fiender...
Har tänkt mycket på detta och försökt att acceptera deras resonemang men det har inte känts rätt för mig.
Dålig självinsikt eller ej, visst finns det personer som inte vill mig väl, men att definiera dem som fiender känns så definitivt. För mig handlar det mer om ett nuläge, d.v.s. att personen i fråga och jag inte är i fas med varandra och därmed inte kommunicerar på ett bra sätt. Genom mitt val, som ofta är att stå kvar, uppfattar många mig kanske som svag eller som en slagpåse som får motta allt för mycket negativt. Många ifrågasätter varför jag väljer detta, men för min del ser jag dessa personer som en utmaning. Jag lär mig så otroligt mycket på att dels vara ett föredöme, men även att på ett milt sätt och i små steg ändra personens negativa spiral, få in positiva tankar och öppna ögonen inför det som är min sanning:
"Det måste inte finnas en förlorare utan man kan alltid skapa en win-win situation...om båda verkligen vill."

Tack Malin för dina tankar! Önskar er en underbar Valborg på Masesgården"
Kram
Carina

>Carina...ja....en utmaning!
Att man hela tiden försöker påverka mer el mindre under tidens gång och inte släppa taget. Man kan ta en paus och vila ett tag om man är ansträngd el inte i fas, men att man sen tar upp tråden igen och drar den i rätt riktning.
För mig är det så väldigt viktigt att våga stå för den jag är. Stå för det som för mig är rätt. Att inte ta illa vid mig om människor tycker att jag är annorlunda el "konstig". Mina värderingar ifrågasätts ofta pga av att jag generellt kanske inte alltid tycker/tänker som gemene man. Men jag uppfattar inte heller att jag pga av detta är någons fiende al att de å andra sidan är förlorare.
Det finns alltid människor som har förutfattade meningar och dömer men jag är säker på att de tids nog får sanningen utmålad framför sig...kanske inte i just nu i detta liv men...

Det är därför det är så otroligt härligt och skönt att ha tillgång till din blogg Malin!
Dina tankar som så ofta liknar mina...Mångfald....Brett perspektiv...Stor gigantisk kärlek till livet!
Här uppfattas jag (förhoppningsvis ;o) inte som en "knäppgök" som tror på änglar/spöken, äter raw, lyssnar på spirituell musik el som t.o.m tar semester på Masesgården (hi hiii....ja väldigt många som anser el har förutfattade meningar om att det kan väl ändå inte vara någon semester??? Morötter!!! ;o) mm mm.

Tack för att du finns här och att du orkar ge så mycket av dig själv!
Du är som "Vårvindar friska" :D

http://www.youtube.com/watch?v=FHW8vjzSRYg

Låt min själ omfamna din <3<3<3
Kärlek*
//Anette <3

Bästa Malin. Mycket tankar som snurrar i huvudet. Idag är jag bara lessen och gråter,typ varannan dag är så. Det tär på mig.Jag saknar omfamning när det känns så här. Men här på din blogg kan jag känna mig omfamnad,känn skönt. Jag är såååå tacksam för att du finns och ge så mycket av/från dig själv. Det stärker en svag människa och hjälper ett brustet hjärta.
LOVE YOU!
KRAM KRAM

The comments to this entry are closed.