« Utsikten har aldrig varit vackrare... | Main | En man som fiskar musslor »

04/20/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

God morgon!
Njut av din dag och allt givande den ger dej o din familj!

Skicka gärna hit lite värme för nu pratar de om att snön är på väg för ett återbesök! Men april är ju april som sagt och allt kan hända:)

Hoppas ni fick en fin födelsedagsmiddag med dottern i går:) Själv fyller jag år i dag och blev väckt med frukost,blommor o presenter:)
Mysig stund men dottern min ligger fortfarande på sjukhus så saknaden ,oron finns med mitt i allt! Jag tror att det löser sig så småningom!

Ha det bra o låt sanden smeka dina fötter o Martin få ta hand om resten;)!

Kram!
Eva

Så jättefin vovve

Ta hand om er <3

Kram

Hej Malin,
Hoppas att du ser detta inlägg och kan svara på det, för min älskade hund avlivades pga cancer och det är den fjärde Flatcoated retriver som jag ägt och insjuknat i denna horribla sjukdom. Såg i Härliga hund att du har en underbar Rhodesian Ridgeback som på ngt konstigt sett påminner om min Zigge. Denna ras har intresserat mig sedan jag förstått att en Flat blir det inte mer. Skulle vilja veta var du köpt honom för jag har ingen i min omgivning som har denna hundras och förstår att de kan variera ganska mycket på hur de är kontra uppfödare. Är intresserad av den lite loja typen som kan slappna av inne och ha fullt ös ute och funkar med andra hundar. Läser man om rasen förstår man att man skall se om man hittar en uppfödare med dessa linjer. Tacksam om du kan maila mig ett svar till www.anette.gunnarsson@molndal.se

The comments to this entry are closed.