« Mallorca skapar!! Det är otroligt!! | Main | Jag sitter på Gildas... »

04/28/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Tack Malin för att du delat med dig av dina härliga och inspirerande veckor! Blir nyfiken på Mallorca, vilket hotell bodde ni på?

:)
Välkommen hem!

Må gott!
Eva

Åhh vad mysigt det känns....kan man förboka genom 4-good för nästa år redan menar du :o)
Kram och välkommen hem!!
//Anette <3

Välkommen hem :)
Har suttit å lyssnat på radion nyss :) Du är så mycke glädje och mysspridare så det finns inte ord.. =) Satt och fikade på stan med mina vänner och sen bara reste jag mig upp och sa att jag måste gå hem för jag skulle lyssna på dig på radion.. Dom bara rusker på huvudet och skrattar åt mig och säger att jag är en tokig liten erghagenfantast :) Det var ett härligt ämne idag också.. Ibland funderar jag om jag är galen när jag kan sitta hemma å gråta för jag har sån hemlängtan till mamma och pappa (fast dom bara bor 8 mil bort) 30 år och längtar efter mamma och pappa.. Men det får man nog förstod jag när jag lyssnade på dig och Lotta idag :) <3 <3
Och samma sak som du sa att känna sig hemma på platser. Så känner jag för sergel plaza hotell i sthlm, dit åkte vi ofta när jag var mindre och mina föräldrar fortfarande var tillsammans och där var jag otroligt lycklig, så jag brukar göra en snabbvisit in där när jag kommer till sthlm =)
Tack för att du förgyller mig med massa saker Malin!
Stor Kram Linda

http://www.youtube.com/watch?v=IUGYIpMY9GA

"Life is not about finding yourself, it is about creating yourself"

Kärlek <3<3<3
//Anette <3

The comments to this entry are closed.