« Då var det dags att | Main | Vi gör söder osäkert! »

05/26/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Massor med KÄRLEK!

Hur blev det med fötterna,naket eller klätt?;)

/Eva

Hej Malin!
du väcker alltid massa med känslor inuti mig. Jag kännde igen mig din beskrivning och din upplevelse i Oman. Så kännde jag, när jag för första gången gick in i en kyrka. det var i wien och jag var på domkyrkan....jag är född muslim,har levt ateist i många år men där just där i en kyrka väcktes något inuti mig som var tottalt främmande för mig. Jag gick framför Madonnas bild och bad från hela mitt hjärta, det var första gången på jätte lång tid att jag började be och dessvärre framför en bild med massor av tända ljus framför henne. Mycket har hänt efteråt,jag fick vad jag bad om och jag är så tacksam för att hon lyssnade på mig. fortfarnde när jag har det jobbigt,när jag jag behöver prata med "någon" då går jag jag till domkyrkan.Jag pratar och ber tyst bara till den kraften som finns inuti kyrkan. Jag tror på den andliga kraften där. vet ej vad som finns inuti den, vet ej vilka själar som har vandrat där men jag vet att jag som har muslimska rötter, jag får min lugn, min fred inne i kyrkan. konstig men sant! Jag tackar universum som gav mig den här upplevelsen.
kram Fariba

Vad fantastisk att läsa om det du skriver. Så vackert och tänkvärt. Du är verkligen en pärla. Kram Monica

Å vad fint Du skriver. Jag håller med Dig helt och hållet. Vi bär alla en pärla inom oss- ett stoff av universum. SÅ vackert!

Tack Malin!

Kärlek,

Helena.

Tack!
//

Ska ta på min vackra röda klänning och samla ihop mina pärlor.

Kram o Tack Malin!

Underbart skrivet. Jag blir så inspirerad... Tack! Livet är för undebart.
kärlek
Mimmi

Fina ord! Kom nästan en liten tår. Härligt att du har hittat det du längtade så efter. Önskar själv att jag får uppleva detta! kram

Det är såå häftigt med din blogg och det du förmedlar!
Sammanhållning, enhet, harmoni....leva MED varandra. Kärlek. Vi tillsammans, en enda familj, alla är vi systrar och bröder här på jorden. Vi borde inte göra så som så många gör och låsa oss i våra roller, religioner, kulturer med kalla handen ut mot det andra, som inte är jag. Vi borde leva våra relationer i samklang och vända kärleken utåt, mot andra och inte ifrån.
Vara öppna, för Gud är ju Gud, Jag och Du är Gud, Gud är Vi.
Gud är religionsneutral och är Allt. Det är vi som sorterat in Gud i våra små fack, i religioner. Gud finns överallt....ett vara, en högre makt, ett något el vad nu är som skapade vårt universum. Gud, Allah, Jehova, Budha mfl är bara ord för just "något" som vi tror/känner.

Här kommer den en gång till.....min 1 Giant leap favvo :D
Mmmm....lyssna....själen får ro....vi är jordens barn...blommor i alla dess färger och slag...sol...måne...här, nu...jag är här!

http://www.youtube.com/watch?v=I2T1zy8ov1I&playnext_from=TL&videos=Ij33k7XlOS0

Puss & kram
//Anette som har ett fint och färggrant pärlhalsband ;o)

The comments to this entry are closed.