« Det regnar regnar och molnen | Main | Spännande höst! »

09/27/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Åh vad jag känner igen mig och magen knasar ur helt...hua!
Undrar varför man gör så mellan varven när man vet hur illa man mår?

Sanna mfl håller i något om LCHF på lördag….vet inte om det kan vara något för fröken ;o)
Själv tycker jag denna diet är något knepig då jag är vegeterian och endast äter fisk/ägg någon enstaka gång om året och älskar frukt och bär!
Men kanske ändå kan vara lite inspiration…

ehdin.com/uploads/files/100.pdf

Kram /Anette <3

Hej.
Jag har gått över till den kosten och det fungerar jätte bra.
Jag är också frukt och bärälskare, men det fungerar ialla fall. Man blir inte sugen utan enbart mätt. Magen fungera jätte bra. Är inne på min 5:e vecka. har legat på sjukhus från onsdag till söndag och då var jag tvungen att fuska. Åt smörgås, men ingen potatis. Jag som har älskat smörgås tyckte inte det smakade speciellt gott. Nu är jag hemma igen så idag blev det ägg och baccon till frukost. Jätte gott. Följer de bloggar som förssppråkar denna kost. Hade jag bott närmare Stockholm skulle jag gått på den föreläsningen, men jag bor på västkuset och är nyopererad, så jag orkar inte den långa resan.

Ann-Helen i Tanumshede

för mig är det vid menstider o när jag känner mig stressad..sedan får hela systemet betala i form av trötthet o kliningar..hmm o varje gång tänker jag att jag aldrig lär mig :/
ha en fortsatt bra dag
Kram Åsa

Hejsan!
Känner igen mig i det du skriver Malin. Har precis som du ätit heltokigt i ca två-tre veckor och dessutom stressat och inte lyssnat på min kropp, vilket jag brukar vara bra på. Men med 40-års firande, plugg, arbete och inte mycket vila eller träning så blev jag givetvis förkyld. Så idag har jag börjat med detox. Min detox består mest av intag av grönsker, frukt, juicer och te. Så nu är det friska tag som gäller. Kan inte förstå vad som fick mig att börja äta ostsmörgås igen, när jag vet att jag mår dåligt av det. Det går ju lika fort att ta lite yogurt med egengjord müsli till.
Malin, du är en härlig insperationskälla och förebild.
:-)
Kramar

The comments to this entry are closed.