« Härom dagen sa Trine till | Main | Det är något väldigt speciellt »

09/23/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Tack för att jag fick veta. Kram till dig Malin för att du skriver om så viktiga saker. Monica

Hej!
Låt mig då få dela med mig av lite kunskap jag har lärt mig här på Hawaii på sistone. När vi drar upp den jordiska energin genom rotchakrat är det lättare att gå genom fötterna och benen till punkten under underlivet. Knäna fungerar som ett slags transformator och omvandlar energin till mänsklig. Här använder vi oss av det manliga ljuset också och drar ned i våra hjärtan där det möter den kvinnliga jordens. På så sätt blir vi hela och helar.

Något som underlättar kontakten är genom trummor (shaman eller djembe) då man kan synkronisera sina egna hjärtslag med trummans som symboliserar Moder Jords.

Och tänk att det är samma måne som vi ser oavsett var vi är på Jorden :)
Fridens,
/Alexandra

Jag blir så himla glad, Tack för att du delar med dig...ska plocka fram ponchon, mössa, vantar och varm stickad halsduk, en hel hög med filtar och tända några vackert smaragdröda ljuslyktor. Jag ska absolut gå ut och sätta mig ute på mitt lilla berg och fokusera på mitt root chakra, hämta kraft och styrka ur moder jord. Avsluta med root-lås, djup vördnad och stor tacksamhet...Tack Snälla Fina Malin!

http://www.youtube.com/watch?v=5nwjrfPp3M8&list=QL

Kärleksfullt***
//Anette <3

Moder Jord och Fader vår som är i himmelen....funderade på det när jag satt där ute...märkligt hur man automatiskt dras upp och ut mot Kosmos?

http://www.youtube.com/watch?v=Z_h1TnEXlmI

Godnattkram***
/Anette <3

The comments to this entry are closed.