« Grrr!! Nu har det blivit | Main | Ååååh vad jag tycker om solen idag! »

09/27/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Hej finaste Malin.
Det låter som din höst blir rolig,spännande,lärorik m.m. Kul! Vilken vacker bild på dig,du är så fin Malin. Mysigt att farsgubben din kommer och hälsa på dig. Jag vet att han är DIN men jag avgudar honom så enormt. Verkar vara så mysig,man vill lixsom bara kramar honom. Och du har ju den äran att få göra det,myspys...hihi!(förresten har han varit med i mina drömmar 2 nätter nu. Vet inte vad det kan betyda men drömmen har varit positiv). Härligt att resa iväg med 8 tjejer som vill må bra. Skulle med vilja åka på en sådan resa. Min höst depression har redan börjat smyga sig på. Brukar vara i nov annars men men jag få väl ta emot den nu med och göra det bästa åt situationen. Skulle fler såna resor dyka upp är jag mycket intresserad,för man vill ju inget hellre än att må bra. Ha det så gott kära du.
Kramar Sandra.E

lasses sång till sin bortgångna mor är bland det vackraste jag vet

Men vad du är härlig som lyfter upp och blåser kraftvindar på dina medmänniskor!!! Vad roligt för henne och vad glad hon ska vara :D
Du har en härligt varm och magisk utstrålning som får både dig själv och människorna runt omkring dig att gnistra.
Och snart får du och fina Magnus stråla på mig och mina älsklingsväninnor oxå...vi kommer nämnligen upp till Mases om en runt så där fjorton dar :DDD Whiiiiiiii!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2h2fdZ6XpR8

Tjingeling Tingeling***
//Anette <3

Mm, härlig läsning!!

Namaste Martina

Nu har jag "tjuvläst" din blogg sen i början av augusti. Tidningen Leva låg lämnad på hotellet i Österrike, och liksom menade att jag skulle låna den. Den ledde mig vidare till din blogg, och tänk så bra det blev! Har njutit av vackra bilder och ord. Gråtit och skrattat. Inspirerats av allt från bindor till Yoga. Började med att googla "Namaste", vilken otroligt vacker hälsning. Känner att jag vill ge mig till känna, "komma ut" kanske man kan säga! Det är den första bloggen jag följer, precis i en sån tid när jag känner att jag vill tillföra nåt mer i mitt liv. Har inte provat Yoga, men blir verkligen inspirerad att äntligen göra det. Har du några helgkurser eller andra kurser på gång i Järvsö?/Namaste Maria

Tänkte väl att du inte ska behöva vänta ända tills den 8 juli innan farsgubben kommer på besök, det är ju redan den 8 oktober. Det blir säkert en magisk föreställning, särskilt med hela ligan i publiken.
Kram

Vilken fin bild på dej fina Malin!

<3<3
Eva

Älskar dig!
Kyss!

The comments to this entry are closed.