« Helgen var verkligen lyckad!! Vi | Main | Ja mer perfekt kan det »

10/19/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Jag har bokat en yoga-PT. Hon kommer hem till mig i två omgångar, pratar och vi provar övningar. Hon sätter ihop ett yogapass för det jag vill och behöver, som jag kan göra på alla mina jobbresor. Och annars; det finns inte något större utbud där jag bor. Sen kan man träffa henne igen och utveckla yogan i takt med sig själv.

Tack för inspirationen!
/Ulrika i Karlshamn

http://www.youtube.com/watch?v=0faT_aNicGc
Mmm…var ute på stillsam promenad nu på fm…yogan hjälper mig att stanna upp och reflektera allt som sker….hösten har verkligen exploderat ut i ett trollskt fyrverki, ett färgsprakande crescendo och löven liksom sprakar gnistrandes av träden och faller sakta sakta singlandes ner till marken*** Tar ett djupt andetag och stannar…VILL VILL VILL gå på DIN yoga här i Stockholm…alldeles för långt upp till Hälsingland ;o) Kan du inte trolla till ett par pass här nere....snälla!
Såå tråkigt att Hamam-helgen blev inställd :o/
Lova skriv och berätta här om ni har någon annanstans i Stockholm el någon annan gång i stället!!!
Min man, jag och några fler e på :D
Krrrrrrrraaaam
//Anette <3

Ps. Såg att din fina mamma och pappa (och några fler duktiga musiker) ska vara med i kanonmysigt program på lördag…vilken underbart härlig idé att samla alla dessa "chokladpraliner" på ett och samma ställe :o)

The comments to this entry are closed.