« Sinnligt från sängen | Main | Jag har verkligen saknat müsli »

10/14/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Bra formulerat. Jag känner likadant. Sen jag började lyssna på vad själen hade att säga, har jag fått göra upp massor i mig själv. Och kunskapstörsten finns där hela tiden. Det är också så att det just nu infinner sig en känsla av att tiden går så fort, så många med mig tycker sig inte hinna med allt. Det finns så mycket att uträtta i denna nya tid som rullar på. Men det är bara acceptera, fortsätta blicka inåt, återkoppla med Moder Jord, och göra de rätta valen.
Jag tror på att ta tag i rädslorna och göra upp. Då kan vi uppleva friheten och förnöjsamheten.

Känner SÅ väl igen mig i det du skriver. Efter att ha tagit tag i mina rädslor denna sommar o höst har jag nu verkligen tagit tag i mig själv och lyssnat på min inre röst. (Yogan har hjälpt mig mycket!) Har nu äntligen lyssnat på min kropp o själ OCH har nu börjat en resa framåt utan att se tillbaks! Som du skriver är det värt alla tårar och ångest för den inre frid man nu i efterhand känner! Jag går nu ut och möter dagen med ett leende på läpparna! Önskar jag kunde vara i Masesgården o yoga med Er! Men vi ses på Hälsomässan!
Namaste G-B!

"idag ska bli em dag med ett enda stort leende" väldigt fint skrivet! Det är väl det som är att leva yoga även om det ibland tycks omöjligt.

Namaste Martina

<3 <3 <3

Eva

The comments to this entry are closed.