« Yoga i Portugal V.14 3-10/4 2011 | Main | Jag har hittat en helt »

11/15/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Vad intressant!
Vad kostar ett armband?? //Karin

ca 400:- Kronor.Kram Malin

Måste testa.
Missade detta helt på mässan. Intressant att forskning om energier/frekvenser börjar komma ikapp sådant som många människor känner av.

Tack för att du svarade Malin:)
Kommer att köpa ett armband och testa. Hälsn. Karin

God morgon***

Jag förstår precis och jag vill ha :o)
Jag förstår oxå att vi har naturlig bioelektricitet i våra system och jag är övertygad om att detta EFX kan hjälpa kroppen på traven, men vill gärna lägga till en viktig sak….

Den största disharmonin och obalansen i bioelektriciteten kan komma sig av att man har för mycket tungmetaller i kroppen.
De påverkar och kan ställa till det ordentligt för de signaler, frekvenser och energier vi har. Den som tex är elöverkänslig el tungmetallbelastad drabbas svårt av frekvenser som stör deras system. Plus- och minus-joner kontrar. Det sker när elektriciteten som finns utanför oss möter jonerna inom oss.
Alla människor har mer el mindre och alla påverkas olika. Jag tror säkert EFX kan harmonisera/lugna kroppen (vilket är fantastiskt) men det tar inte bort den främsta orsaken till störningarna.

Om man har för mycket tungmetaller inom sig behöver man binda metalljonerna och avlägsna dem.
Och om man känner av stora störningar el blir sjuk i vissa sjukdomar såsom cancer, parkinson, alz, depression, MS som kan komma ur miljögifter/metaller -kolla http://www.naturskyddsforeningen.se/natur-och-miljo/miljogifter/sa-paverkas-manniskor-av-miljogifter/
(jag själv har varit svårt kvicksilverförgiftad) eller i rent förebyggande syfte är det viktigt att försöka få ut metallerna/gifterna genom tex
amalgamsanering, kelering, kosten, mineraler-vitaminer, detox (kolla Zarah Öberg), skölja kroppen med alger och vatten, hård fysisk träning och viktigt är att svettas mycket så basta gärna och ofta….få ut skiten!!!
Gå till en Doktor (och en Tandläkare för sanering) som kan sånt här och få en tumgmetallanalys och ev behandling med just kelering (kontroversiell metod men verksam…har kört den själv) som tar bort överskottet.

Det är inte meningen att vi ska ha alla dessa ämnen i oss.
Tyvärr kan man ju inte värja sig mot alla föroreningar och alla har en gnutta skit i sig oavsett hur mycket renlevnadsmänniska man än försöker vara så,
-Japp jag ska köpa en EFX :D

http://kvicksilver.org/
http://www.zarahssida.se/
http://www.vetenskaphalsa.se/tungmetaller-i-mat-ar-en-fortsatt-fara-for-halsan/
http://www.tf.nu/
http://www.amalgamskadefonden.se/

Puss & kram
Önskar alla en lyckosprudlande dag :o)
//Anette <3

Nu har jag köpt en, tack för tipset Malin!! :D

Du verkar faktiskt vara den mest lättlurade och lättpåverkade människa jag någonsin hört talas om! Lura andra att köpa SKIT för flera hundra spänn. Känner du dig nöjd sen? Har du hört talas om placeboeffekt???

Kostar dock 6.80 kr att köpa in.....

Men om man mår mycket bättre vad gör de om de e placeboeffekt???
Huvudsaken är väl att de hjälper?
;)Då e "flera hundra spänn" en liten peng att lägga ut...

Hittade samma typ av armband för ca halva priset här:

http://dromvavaren.se

The comments to this entry are closed.