« Medan jag var på hälsomässa | Main | Yoga i Portugal V.14 3-10/4 2011 »

11/14/2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Ibland blir jag vansinnigt rädd för att allt detta underbara som är livet ska ta slut....alldeles för tidigt..Men det kanske det inte gör! Jag väljer att tro på det positiva..ändå.

Namaste Martina

Jobbar som sjuksköterska och har en fysisk o psykiskt tuff jobbhelg bakom mig. På avd vårdar vi nu bla en svårt sjuk liten flicka som nu inte längre kan besegra sin medfödda sjukdom och även om man är professionell i sitt yrke så är det svårt att inte bli berörd. Samtidigt som man blir rädd så blir man oerhört mer tacksam för det man har! Livet är verkligen till för att njutas och levas nu! Inte imorgon inte när man blir pensionär...... I detta snabbsnurrande samhälle vi lever i behöver vi bli påminda om detta lite oftare!
Kram från en annan Malin

För mig blir det så påtagligt existensiellt när det snurrar på och jag känner mig nog mer ledsen än rädd….ledsen för att jag är ute och cyklar och inte vet vart jag är på väg.
Hälsomässans atmosfär ger mig så mycket kraft och fantastiskt roliga ideér. Befinner mig i helt rätt element….känner mig som fisken i vattnet och känner i djupet av mitt hjärta att det är ju verkligen, just sånt här, jag ska hålla på med??? Jag ska ju jobba med människor, hälsa, kraft, konst, kärlek, mat, musik och massor med andra goda härliga energier på ett el annat sätt. Sömmerskan och Formgivaren som finns inom mig börjar åter vakna till liv och detta med all den sköna kreativitet det medför :D Likaså är din blogg en enormt stor inspirationskälla för mig!
Och det är sååå härligt att du delar med dig av dina upplevelser och intryck från Mässan vilket inspirerar mig ännu mer...för ett tre-timmars besök räckte ju inte till nånstans ;D
Ja...Du leder in mig på rätt väg helt enkelt!

Och vem vet, kanske änglarna hör mig och vips*** :D

http://www.youtube.com/watch?v=teSH2mgbnJE&feature=related

Sov gott och dröm sött <3<3<3
/Anette<3

The comments to this entry are closed.