« Spagästen träningsskolkar | Main | Är detta framtidens spa? »

03/27/2009

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Håller med om att det måste vara nyttan som räknas, inte att uppfylla krav. Även om det gått alltför mycket inflation i ordet spa. "Alla" vill kalla sig spa...för de vet att ordet drar. Ett spa med alla fyra hörnstenarna "avbockade" kan ju dock ändå vara usla på att få människor att känna avkoppling. Medan en liten "spasalong" som jag brukar kalla dem, kan bjuda på den innerligaste av värme till sina besökare som smälter under personalens kunniga händer och fina omhändertagande...

Vad gäller de fyra kraven så är väl dock inte naturliga behandlingsprodukter ett krav? Även om jag bejakar användandet av dem :-)

Jo, i medlemskriterierna för Föreningen Spahotell står: "Näringen upptas dels genom naturliga behandlingsprodukter men självklart starkast genom de måltider som serveras."
Det är ju bra!

Jo, Lasse Diding på Gästis i Varberg är stor vän av civil olydnad. Hans fina lilla Leninspat på Hotell Gästis är absolut värt att få kalla sig spa. Fullödig rapport kommer i Leva 9/08, då vi har besökt flera Öst-spa.

The comments to this entry are closed.